Als productie chef de partie werk je nauw samen met je collega’s van de keuken. Je verhoogt de kwaliteit en continuïteit in de keuken door werkflows te optimaliseren. Dankzij je efficiëntie verlaag je tegelijkertijd de druk binnen het team.
Daarnaast zal je het team ondersteunen door
- de koeling en opslag te beheren,
- de kwaliteit van de producten te controleren én beheren,
- de veiligheids- en HACCP-richtlijnen na te leven,
- je goede kennis van mise-en-place en bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren, groenten en vlees te delen.
- Je bent communicatief vaardig in het Nederlands of Engels.
- Je bent een teamplayer en helpt het team groeien.
- Je bent bereid om ook jezelf te ontwikkelen.
- Je hebt al eerder gewerkt met producten van topkwaliteit.
We bieden je een vast (voltijds) contract aan voor een vijfdaagse werkweek . Je werkt van woensdag tot en met zondag van 9 tot 18 u. Je maakt deel uit van een jong en gedreven team van professionals, die stuk voor stuk streven naar het hoogste niveau in hospitality.
Charlotte Van Ryssegem
038084465
work@thejaneantwerp.com